Företaget


Living Power Inre & yttre vård för 100 % livskvalité –  företagsnamn och varumärke. Living Power står för den kraft och energi som finns i enzymerna. Enzymer är ett slags protein, vilka är bärare av livsenergi som vår skapare förmedlar till allt levande. Utan dessa vore vi intet, för ingen process i levande materia kan verka utan enzymer. De finns i allt som rör sig och har liv.

Hela mitt vuxna liv har jag jobbat med Hälsa, fysisk och mental träning. med människor i alla åldrar och utmaningar samt en mångfald av nationaliteter. 1989 startade vi ett serviceföretag. 1994 ändrade vi inriktning på företaget Levande föda Liv och Motivationcenter. och år 2004 renodlade och jag, Annelis W Sahlberg startade  Living Power.

Här finns närmare 40 års erfarenhet inom  Hälsan och livets alla olika områden.

Living Power är ett serviceföretag där målet är att förse dig/er med de tjänster, den kunskap och de verktyg som just du/ni behöver för att skapa och bibehålla optimal hälsa och livskvalité.

Living Power erbjuder tjänster till enskilda och företag såsom –

 • Hälsokonsultation med Levande blodanalys, ph-test, urintester irisdiagnostik. personlig rådgivning,
 • Massage behandlingar, Pedikyr, Spabehandlingar
 • Hälsocoach, Hälsokonsultation / Livsstilskonsultation
 • Familje rådgivning
 • Kostrådgivning,
 • Kurser i näringslära
 • Fysisk och Mental träning.
 • Stresshantering
 • Hälsoretreats i Sverige och Spanien
 • Workshops
 • Föreläsningar i ämnen som till exempel – Stress och utbrändhet – Återhämtning – Att Äta sig frisk – Näringslära – Att välja glädje

Jag har en bred och gedigen utbildning, stor erfarenhet. kostomläggning, mental träning, stress utbrändhet och att återfå hälsan efter lång och svår sjukdom..Min önskan och livsuppgift är att kunna hjälpa andra att återfå och bibehålla sin hälsa och livskvalite.

Living Power säljer hälsokost och näringstillskott samt studiematerial, film, böcker m.m.
Living Power samarbetar med världsledande experter inom näring, hälsa och mental och fysisk träning, som Hippocrates Health institute – Pureplanet, , Organic by Nature,David Sandoval, Dr Robert Young, Anthony Robbins, Steven Covey,  och  Raw for thirty days, Gabriel Cousens, Food Matters. Dr T. Colin Campbell. Bernard Jensen institute , John Andrews för att nämna några.

Där finns världsledande forskningsteam.
Living Power riktar sig till alla som är i behov av våra tjänster och vill lyssna, lära och själva förändra och påverka sitt liv.
Living Power samarbetar även med de hälsobefrämjande organisationer och folkhälsoråd m.m. som finns i kampen mot utbrändhet, fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, cancer m.m.

Living Power är aktivt engagerad i det samarbete som sker i samhället och regering, sjukvård, friskvård – ja faktiskt alla – börjar bli mycket överens om och angelägna att förbättra människors miljö, möjligheter och hälsa. Det har blivit helt uppenbart och nödvändigt att hjälpa många människor i processen att byta dåliga vanor mot bättre och göra nödvändiga prioriteringar.

Living Powers affärsidé, mål och visioner är att motivera människor att öka kunskapen om sin kropp, omgivningen samt meningen med livet, för att påverka förutsättningarna till ett balanserat liv med optimal hälsa och livskvalité. Att göra människor medvetna om STYRKAN, KRAFTEN & MÖJLIGHETERNA vi alla besitter att må bra.

 

Drivs av Annelis W Sahlberg.

   

För tjugoåtta år sedan led jag av en “obotlig” sjukdom, Rematoid artrit, artros. och Bechterews.
Jag fick veta att jag inom ett år skulle bli sittande i rullstol och fick absolut inte få fler barn. De visade mig på datortomografi hur illa det var. Min andningskapacitet hade minskat med 30 % eftersom bröstbenen stelnat så pass. Min make var hemma och tog hand om mig och våra fem barn, då jag kunde förflytta mig endast med stor smärta och svårighet.

Då den traditionella sjukvården endast kan erbjuda mediciner som tar bort symtom och tillfälligt minskar smärtan, men inget som botar eller förbättrar på sikt – alltså ingen framtid – valde jag att gå en annan väg. Mycket tack vare de frön min välutbildade mor och far inom både sjukvård och friskvård givit mig under min uppväxt.

Landstinget hjälpte faktiskt till och remitterade mig till Living Food Global Center i Valdemarsvik, vilket var det enda ställe jag önskade komma till. Där genom gick jag utbildning, kostomläggning, tarmrening m.m. Detta resulterade i att jag genom att tanka rätt “bensin” i kroppen nu har normal andningskapacitet, jag kan arbeta, springa, hoppa, dansa. Jag har fått ytterligare två barn helt problemfritt. Familjen har hållit sig frisk i 25 år. De tre yngsta barnen har inte varit sjuka. Det är underbart att vara en stor familj och vakna friska varje dag. Läkarna kan inte diagnostisera mig längre då jag är för frisk, mjuk och rörlig. Kroppen är en byggmästare och när den får bra och levande byggnadsmaterial kan den bygga och kopiera friska celler och ge dej en kropp full av liv ,energi och styrka, ett Tempel

Jag lever som jag lär vilket är helt avgörande om man skall kunna förmedla sina kunskaper och tjänster till andra. Oavsett om det gäller att städa sinnet, kroppen, huset eller företaget.

Mina erfarenheter inom området är många och starka. Dels har jag själv blivit frisk från “obotlig” Sjukdom samt även haft privileget att hjälpa många andra med olika problem och svåra sjukdomar  att bli friska och hjälpta. under de senaste 25 åren.

ALLT går att påverka OM man har VILJAN och vågar utöva TRO på människans förmåga till självläkning både fysiskt, mentalt och andligt. Men det krävs BESLUTSAMHET & HANDLING  VARJE DAG!!!

Sedan min födelse 1966 har jag varit aktiv hela tiden.Och kommer nog att vara en foreverstudent =)) Här följer ett sammandrag.

Grundskola.
3-årig ekonomisk utbildning.1986-1989
Au pair Hawaii.1983
Badmästarutbildning.1984
Gymnastikledarutbildning.1986
Träningsinstruktör PT 1986

Naturmedicin, Alternativmedicin , Örtmedicin, Basmedicin, Zonterapi och Homeopati vid  Axelsons Gymnastiska Institut.1990-1992

Näringslära i Levande Föda-Vegan – Detox och tarmrening vid Living Food Global Center – Ann Wigmore – Living Food – Raw vegan food 1994
Företagsledar utbildning ,Pedagogik Högskolan Väst.1997
Undersköterskeutbildning 1600p Lärcenter Falköping.

Näringslära och Nutrition 15 hp på högskolan i Kristianstad.
Cancerbiologi 15 hp, Folkhälsovetenskap, Högskolan i Skövde 15 hp
Organisation & Ledarskap, Socialpsykologi, Gruppsykologi, 30 hp ,Högskolan i Skövde Basmedicin Högskolan i Kristianstad 120hp

Medicinsk Strålnings fysik  Uppsala Universitet 10 hp

Medicinsk Vetenskap -Fysisk Träning vid hälsa, sjukdom Uppsala Universitet 60 hp. Stressfysiologi 60 hp Mittuniversitetet Östersund

Anatomi fysiologi 15 hp Mittuniversitetet Miljövetenskap Karlstads Universitet 30 hp

Ecology and Geology in souths western USA ,Högskolan Kristianstad 60 hp

Marinbiologi 15 hp Tjärnö Marinbiologiska laboratorium – Göteborgs Universitet.

Climate change in a Geografical perspective 15 hp ,Göteborgs Universitet Sweden and Tarragona University in Spain

Climate Change and society 15 hp ,Göteborgs Universitet Sweden and Beijing Normal University China

Ecologi och Geology in southwestern USA 30 hp ,Högskolan i Kristianstad, Arizona, Utah, Nevada, California

Faunastik & Floristik 7,5 hp, Högskolan i Skövde.

Humanbiologi 15 hp Göteborgs Universitet

Idrottsvetenskap 7,5 hp ,Uppsala Universitet

Internationella Kultur och Miljöstudier Universitetet i Istanbul – Turkiet 15 hp, genom Karlstads Universitet.
Vänerns natur och miljö 15 hp miljövetenskap Karlstads Universitet
Medicinsk Geologi 7,5 hp,LundsUniversitet

Medicinsk Vetenskap -Avancerad Näringsfysiologi Lunds Universitet 30 hp

Hälso trädgårdar 15 hp Alnarps lantbruksuniversitet

Health and religion in a global perspective 15 hp Gävle Universitet

Hälsosamma organisationer 15 hp Linköpings Universitet

12 års Universitetsstudier inom Medicinsk Vetenskap, Miljövetenskap,Organisation och Ledarskap

5 års studier i Alternativ medicin

4 års Gymnasiala studier

Är Certifierad IRIS diagnostiker vid Bernard Jensen Institute Californien ,

Utbildad Naturläkare  (vilket innebär 5-årsutbildning i traditionell och alternativ medicin).
Certifiering i Levande blodanalys-Nordiskt Näringscenter.och The pH Miracle Center and the Robert O. Young Research Foundation California.
NLP – Neuro Lingvistisk Programmering Anthony Robbins.
Arbetat som Simlärare/badmästare, SPA terapuet, Massör, Fotvårdsterapeut, Gymnastiklärare, Lärare i alla åldrar från daghem till Gymnasie, samt vuxenutbildning, Träningsinstruktör, Personlig Tränare. Hälsocoach, Livsstilskonsult. Rehabiliteringsträning, Mentalträning samt Stresshantering, Egen företagare, Hälsoföretag, Grossist, Import, Städföretag, Städare Webshop, Chef, Personalansvarig HR, Arbetsledare, fabriksarbetare/teamleader.
Inredning & Renovering, Affärsbiträde, Säljare, Butikschef, Barnflicka, Tidningsbud, Dagmamma, Stödfamilj, Familjehem, Åldringsvård, Flykting- och Invandrarvård. Familjerådgivning,

Leder kurser & utbildningar i Levande Föda Nutrition och Näringslära sedan 1994
Föreläsningar om Näring,, Fysisk och Mental hälsa. Stresshantering -återhämtning Hälsokonsultationer/rådgivning.

Arrangerar Hälsoevent och workshops, Coach.

Arrangerar Hälsoretret  i Sverige och Spanien – Näring Träning och mental hälsa
Grossist av Näring från PURE PLANET. Återförsäljare av Hälsokost

Levt till 99,9% på Levande Raw Vegan Föda i 27 år.
Arbetar som Livsstilskonsult,  Näringsfysiolog, Friskvårdsterapeut, Naturläkare, Massör, Spaterapeut Träningsinstruktör, Irisdiagnostiker och utför Levande blodanalys, samt urin och pHtester. Föreläsare…..

Lyckligt gift – Tillsammans har min man och jag sju gemensamma barn i åldrarna 18-36 år <3 Och tre barnbarn

Recent Posts