Produkter

Hos oss kan du beställa allt du behöver för att leva ett levande liv.

Allt levande är beroende av gröna växter, klorofyll eftersom de står för bildning av urnäring (dvs den ursprungliga näringen) och syre. De gröna växterna är utrustade med det solfångande pigmentet klorofyll i vilket fotosyntesen äger rum. Utan solen finns inget liv alls. Växternas omvandling av energin i solljus till kemisk energi i form av glukos är grunden för alla livsprocesserna på jorden. De gröna växterna omvandlar genom solljuset koldioxid och vatten till glukos och som en biprodukt avgår syre.

ALLA växter, djur och människor behöver syrgas för sin cellanvändning.

För att bakterier, virus och andra sjukdomar inte skall få fäste i vår kropp behöver den vara full med syre (aerob=syrerik). Genom att tillföra rikligt med vätska, mörkgröna grönsaker, rikligt med frukt säd, frön, nötter och rötter i ett naturligt tillstånd skapar vi en syrerik och frisk miljö i vår kropp runt våra celler. Vi ger oss själva liv och livskvalitet.

Vi har i vårt produktsortiment valt ut rena naturliga produkter som är helt utan tillsatser och som besitter högsta tänkbara näringsvärde för att hjälpa kroppen att avgiftas, renas och byggas upp. Allt för att kroppen skall kunna mobilisera alla resurser till ett balanserat liv – fysiskt, mentalt och andligt. Här nedan följer länkar till ett axplock av våra varor:

Pureplanets produkter
Lifestream
Biofood
Ny form
Ph balans
PHP (Purium Health Products
PHP (Purium Health Products) [Tyska]
Urtekram/dagsmeja
www.weleda.se                                                                                                           www.crearome.se

För att handla via vår purium health product sida samt få tillgång till
utbildning och närings info gå in på

www.platinumuk.biz/Sahlberg För inköp för kunder i Europa, Norden och Sverige.(English European website)

www.phporder.com/Sahlberg
För inköp för kunder i USA. (US Website)